Vägen till toppen

De senaste dygnen (8-10 januari) har varit händelserika vill jag lova. Det började med att vi bokade bussbiljett från Vancouver till Whistler, vips så var vi framme och hade vi fixat ett fin-boende (5 stjärnigt som det stod i annonsen).

Boendet var inte riktigt vad vi hade tänkt oss. Sviten som vi hade väntat var nämligen bara ett rum med två sängar som låg i anslutning till ett stort hus där hyresvärdinnan och tre nya zeeländare bodde. Att den gamla damen som lagt ut annonsen, hade lurat oss var nu ett faktum. Härifrån förtsätter resan utför, den schitzofrena damen bytte skepnad, belv galen, då vi berättade att boendet inte var riktigt vad vi hade tänkt oss.

Hon hade lovat oss husrum för minst en vecka för att sedan bestämma om vi ville stanna hela månaden eller ej, men efter att vi hade packat upp våra grejer samlade hon till familjemöte.. På "familjemötet" gav hon oss två alternativ: 1. boka upp oss i hennes hus i en månad. 2. lämna huset innan kl9 dagen där på. Vi tittade direkt på varandra och nickade. Vi insåg båda att det var tid att handla kvickt. Nu var goda råd dyra.
Vi lämnade huset, tog in på ett  hostel utanför staden och tillsatte en krisgrupp vars uppgift var att snabbare än blixten skulle fixa nytt boende. Efter ca 3 timmar var det klart.

Så nu har vi alltså flyttat in i vad man kan kalla en premium lägenhet, två stora rum, två badrum, ett kök och det bästa av allt, 100m till liften. Vi har hookat upp med ett trevligt par vid namn carro Å henke från Uppsala som vi delar boendet med. 

Vi har stulit en stekpanna,pasta och en halv hamburgare.



Kommentarer
Postat av: Lundhund

Det låter onekligen spännande. Nästan lite överväldigande att läsa här hemmifrån. Jag önskar er all lycka till med "carro Å henke". Puss från lund (inte staden)



Ps. Goda råd är fan alltid dyra. Ds

2011-01-13 @ 09:50:55
Postat av: jesper

Fint att höra att ni är på banan där borta i kylan =) sköt om er! / jeppe

2011-01-13 @ 10:31:49
Postat av: Lotta

Det är ju sånt här som gör att det är så kul(i efterhand) att resa!Tog ni ingen bild på tanten?

Det nya boende verkar ju desto bättre,så nu har väl liftlusten ökat? Kramar från mig!

2011-01-13 @ 12:46:50
Postat av: Gunnel

Spännande start på er Canada-vistelse.. men verkar ju som om ni har bra koll på hur man tillsätter en krisgrupp och får bra resultat :) Bra jobbat! Lycka till med fortsättningen - ser fram emot fler rapporter (vi måste ju ha lite spänning här hemma också..):)

2011-01-13 @ 13:40:13
Postat av: Anonym

2011-01-13 @ 13:42:26
Postat av: Din älskade syster

VI SAKNAR DEJ STORT HÄR HEMMA!

2011-01-14 @ 16:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0